Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 972.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapya Biberli Domates Çorbası
30p
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40p
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40p
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30p
Haşlanmış Karabuğday
25min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35p
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 Std. 5 Min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 dk
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35p
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50p