Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 972.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30 min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30 min
Kinoa ve Meksika Fasulyeli Vegan Burger Köftesi
1h
Kuru Domatesli Tereyağı
5 min
Naneli Bezelye Köfteleri
45 min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 min
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
Geen beoordelingen
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 min
Vegan Vişneli Cheesecake
8h
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15 min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 min
Havuçlu Pancar Salatası
10 min