Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 972.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantı
1h 45min
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15min
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1h 5min
Fıstık Ezmesi Kremalı Muzlu Cupcake
1 godz.
Muzlu Yulaflı Kek
1 godz.
Kepekli Pirinç Salatası
40 Min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Ekşili Köfte
1h 15min