Compatibele versies
Ensalada de atún y aguacate con cebollas fermentadas (con cortador)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cebollas fermentadas (al menos dos días antes)
- 300 g de cebolla morada
- 500 g de agua
- 10 g de sal
Ensalada de atún y aguacate
- 1 pepino partido por la mitad a lo largo
- 250 g de atún enlatado en aceite o salmuera, escurrida
- 3 cda de vinagre
- 3 cda de aceite de oliva
- 1 aguacate en dados (aprox. 2-3 cm)
- 2 cdas de semillas de girasol
- 3 cdas de berros
- 3 ramitas de albahaca, solo las hojas
-
3
ramitas de menta fresca, solo las hojas
of 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas - 3 g de sal al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1534.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tejuichela
25h
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15 min
Cookie cheesecakes
1h 40min
Rollos de pizza
1 godz.
Galette de calabacín y tomate
1 godz. 30 min
Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano
25 Min
Cebollitas con chile habanero y piña
10 Min
Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra
3h
Huevos cazuela
30 min
Batido alto en proteína
10 Min
Pastel de sushi
1 godz.
Espagueti carbonara
40 min