Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Gemüsefond, heiß (siehe Tipp)
- 300 g Haferflocken, kernig
- 60 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Avocados
- 4 Eier
- 900 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 1 EL Olivenöl
- Petersilie, abgezupft, zum Garnieren
- 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 3 Prisen Koriander
- 1 ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1697 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 292 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30 min
Bananen-Curry-Sauce mit Hähnchenbrust
1h 20min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45 min
Zitronen-Basilikum-Eis
12 godz.
Layered Mousse mit Spinat, Himbeeren und Avocado
2 godz. 25 min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Glutenfreies Faltenbrot
1h 40min
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40min
Eier-Curry-Salat
1h 30min
Chili-Cheese-Dip
15 min
Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter
30 min
Winter-Kakao
10min