Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 90 g de champignons de Paris frais, en morceaux
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 1 gousse d'ail, hachée
- 4 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de vin rouge
- 200 g de coulis de tomates
- 20 g de beurre
- 20 g de farine de blé semi-complet
- 200 g de lait
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 8 cannelloni à garnir
- 10 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000.9 kJ / 478.2 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 125 mg
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40 Min
Bolognaise express
20 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.
Mon petit hachis Parmentier
1 Std.
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 15 Min
Feuilleté chantilly et fraise
1 Std. 30 Min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1 Std. 25 Min
Couscous de poulet aux légumes
1小时 20 分钟
Poulet entier et ratatouille
1 Std.
Mahjouba (crêpes farcies)
2h 50min