Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego e especiarias
- 5 g salsa, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 5 c. sopa de ras el hanout (ver dica)
- 2 tiras de casca de limão
- 2 c. chá de sal
- 60 g azeite
- 1 perna de borrego s/ osso (1500-2000 g aprox.)
Molho de iogurte
- 10 g hortelã, só as folhas
- 340 g iogurte grego s/ açúcar
- 1 - 2 c. chá de ras el hanout
- 60 g mel
Cuscuz
- 395 g cuscuz
- 4 tiras de casca de limão
- 10 g hortelã, só as folhas
- 510 g caldo de galinha líquido
- 20 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 60 g pinhão torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5126.8 kJ / 1225.3 kcal
- Eiwitten
- 86.2 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 71.8 g
- Verzadigd vet
- 26.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1366.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1 godz. 45 min
Crepes de tapioca e espinafres sem glúten
15min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1u.
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40min
Pita shoarma com molho de iogurte e hortelã
1h 40min
Piza de atum low carb
1u.
Coxas de frango com puré de cenoura
8j 45 menit
Doce de figo e amêndoa
45 min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2 godz.
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1u. 15min
Caril de lulas com abóbora
30min