Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego e especiarias
- 5 g salsa, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 5 c. sopa de ras el hanout (ver dica)
- 2 tiras de casca de limão
- 2 c. chá de sal
- 60 g azeite
- 1 perna de borrego s/ osso (1500-2000 g aprox.)
Molho de iogurte
- 10 g hortelã, só as folhas
- 340 g iogurte grego s/ açúcar
- 1 - 2 c. chá de ras el hanout
- 60 g mel
Cuscuz
- 395 g cuscuz
- 4 tiras de casca de limão
- 10 g hortelã, só as folhas
- 510 g caldo de galinha líquido
- 20 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 60 g pinhão torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5126.8 kJ / 1225.3 kcal
- Eiwitten
- 86.2 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 71.8 g
- Verzadigd vet
- 26.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1366.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1 Std.
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
40min
Guisado de frango, bulgur e legumes
35 Min
Muffins de peru e ovo
1 Std.
Caril de bacalhau e coco
25 Min
Frango grelhado vietnamita com molho de erva-príncipe e arroz (sem glúten)
30 Min
Piza de atum low carb
1 Std.
Salada quente de couves-de-bruxelas com manga, abacate e ovos escalfados
55 min
Bulgur com legumes e omelete com salmão fumado
30 godz.
Quiche de espinafres com base de polenta
1 Std. 10 Min
Húmus de aproveitamento de legumes
10 Min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 Min