Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 bucăți piept de rață, fără os și fără piele (aprox. 180 g fiecare)
- 2 căței de usturoi
- 1 praz, doar partea albă, feliat 2 cm (aprox. 150 g)
- 2 morcovi, feliați 1 cm (aprox. 100 g)
- 1 țelină tulpină, feliată 1 cm (aprox. 60 g)
- 1 dovlecel, feliat 1 cm (aprox. 200 g)
- ¾ linguriță sare de mare, plus după gust
- ⅓ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 10 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 1 lingură frunze de cimbru proaspăt
- 2 foi de dafin, uscate
- 480 g fasole cannellini, din conservă (2 conserve x 400 g, scurse)
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 300 g apă, fierbinte
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 19.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25 Min
Sos caramel cu unt de arahide
Keine Bewertungen
Sushi cu quinoa și cartof dulce
Keine Bewertungen
Salată cu pește alb
Keine Bewertungen
Plăcintă de miel cu lămâie
Keine Bewertungen
Saltimbocca cu legume și Risotto Milanese
Keine Bewertungen
Supă mexicană de pui
40 Min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 Min
Cremă tartinabilă din sardine
5 Min
Chifteluțe din conopidă și brânză, cu sos cu smântână
4 Std. 15 Min
Pui basc
1 Std. 10 Min
Gulaș
2 godz. 35 min