Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g ciuperci brune, proaspete, feliate
- 230 g ciuperci champignon, proaspete, feliate
- 140 g ciuperci shiitake, proaspete, feliate
- 2 căței de usturoi
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 5 fire tarhon proaspăt, doar frunzele
- 3 fire cimbru proaspăt, doar frunzele, plus pentru decor
- 90 g unt, tăiat cuburi
- 450 g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, bucăți (1.5 cm)
- 750 g apă
-
1 ½
lingurițe cu vârf concentrat pastă de pui
of 1 ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 140 g tăiței cu ou, lați, uscați (de exemplu de tip pappardelle)
- 90 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- ½ linguriță sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borș ucrainean cu sfeclă roșie
25 min
Pui și ciuperci în sos de vin roșu
45 Min
Melci cu cartofi și brânză Taleggio
1h 10 min
Blanquette de vițel
1j 30 menit
Supă de pui cu tăiței
1 godz. 35 min
Frigărui tricolore cu somon
Keine Bewertungen
Spată rulată de miel, la cuptor
2j 30 menit
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5 Std. 15 Min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55 Min
Crenvurști vienezi cu supă de mazăre
1h 10 min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 Min
Supă cu zdrențe
45 Min