Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hardal
- 30 g bal
- 1 kırmızı chili biberi, çekirdeksiz
- 5 - 10 g taze zencefil (ince dilimlenmiş)
- 15 g limon suyu
- 100 g yoğurt
-
20
g kanola yağı
of 20 g zeytinyağı - ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 2 yk frenk soğanı (ince doğranmış)
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 1626.8 kJ / 388.8 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1767.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
İtalyan Salata Sosu
5min
Asya Usulü Salata Sosu
Geen beoordelingen
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Geen beoordelingen
Frambuazlı Salata Sosu
10min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Geen beoordelingen
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Çağla Ezmesi
10min
Körili Coleslaw
10min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 Min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1 Std. 5 Min