Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları
- 150 g iri taneli tuz
- 100 g beyaz şarap
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 1 karanfil
- 5 kişniş tohumu
- Voeding
- per 4 porsiyon
- Calorieën
- 2714 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
Alternatieve recepten
Sebze Bulyon
1u.
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1 Std. 10 Min
Çikolataya Batırılmış Çilek ve Cevizli Hurma Topları
30min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40min
Marshmallowlu Mozaik Dilimleri
6h 15 min
Et Bulyon
45min
Altın Süt
10 min
Ghee
30min
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1 Std. 30 Min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3sa 25 dk
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Çerkez Tavuğu
1u.