Apparaten en accessoires
Fermente Kırmızı Soğan
Voorbereiding. 30min
Totaal 96u.
500 g
Ingrediënten
-
kırmızı soğan dilimlenmiş (yaklaşık 1 mm)500 g
-
10 g Himalaya tuzudeniz tuzu10 g
-
su250 g
-
limon suyu30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
1.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
1 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Fırınlanmış Limon ve Roka Pestolu Yunan Brokoli Salatası
30min
Matchalı Dondurma
10u. 30min
Biberli Elmalı Ezme
25min
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Acı Biberli Zeytinyağı
25min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1u. 35min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40min
Puttanesca Sos
55min
Pad Thai
45min
Mango ve Acı Biberli İçecek
10min
Kuru Domatesli Tereyağı
5min