Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
    4
  • sea salt divided
    2 tsp
  • ground black pepper divided
    ¾ tsp
  • thyme, fresh
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    1 oz
  • shallots halved
    2 oz
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    2 oz
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • egg yolks, from large eggs
    4
  • water
    2 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1129.3 mg
Eiwitten 70.9 g
Calorieën 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Vetten 95.7 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 48.6 g
Koolhydraten 4.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...