Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Eiwitten
- 70.9 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 95.7 g
- Verzadigd vet
- 48.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1129.3 mg
Alternatieve recepten
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55 min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h
Steamed Pineapple Coconut Cake
1h 45min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Baked Crab Dip
15 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55 min