Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Eiwitten
- 70.9 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 95.7 g
- Verzadigd vet
- 48.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1129.3 mg
Alternatieve recepten
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
Geen beoordelingen
Cauliflower Mash
25 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Loaded Potato Soup
30min
Cauliflower Mash
25 min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Beef stock paste
3h
Slow Cooked Oxtail
8 Std. 20 Min