Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Eiwitten
- 70.9 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 95.7 g
- Verzadigd vet
- 48.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1129.3 mg
Alternatieve recepten
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Orange Creamsicle Whip
10min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Blue Cheese Dressing
10min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Boston Clam Chowder
55min
Neapolitan pizza
1h 30min