Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 guindillas secas
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 150 g de beicon en tiras de 5 mm
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de pulpo cocido (4 patas)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado, para decorar
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 8 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2621 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2002.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torrijas leche condensada con fresa y crema inglesa
40min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Salmón asado con tomates secos
20 Min
Minisoufflés de parmesano
1h
Ostras con tres aliños
15 Min
Frappé bombón con limón
5min
Huevos al pesto
20 Min
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15 Min
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30min
Alcachofas a la crema con crujiente de beicon
1h
Centollos con cabrales y sidra
1h
Chorizos a la sidra
35min