Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 guindillas secas
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 150 g de beicon en tiras de 5 mm
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de pulpo cocido (4 patas)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado, para decorar
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 8 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2621 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2002.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entrecots marinados con salsa de frutos rojos y ensalada
4h 30min
Cogollos a la parrilla con vinagreta
15 min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Pimientos del piquillo rellenos de atún y queso
30 min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Ensalada de tomate con ventresca
45 min
Trufas de chocolate blanco y avellana
1 godz. 10 min
Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)
2 godz. 45 min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos
45 min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 min
Salmón asado con tomates secos
20 min