Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 guindillas secas
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 150 g de beicon en tiras de 5 mm
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de pulpo cocido (4 patas)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado, para decorar
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 8 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2621 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2002.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Carpaccio de champiñones
25 min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1h 30min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 min
Rulos de salmón
1sa 35 dk
Rollitos de pepino con ensalada de huevo y salmón ahumado
40 min
Hamburguesas muñeco de nieve
1h 10 min
Tosta de setas al vino de Madeira
30 min
Popietas de trucha en salsa de mostaza
30 min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45 min
Revolconas con pulpo
45 min
Huevos al horno sobre espirales de verduras
1h