Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 guindillas secas
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 150 g de beicon en tiras de 5 mm
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de pulpo cocido (4 patas)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado, para decorar
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 8 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2621 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2002.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Buñuelos de maíz y gambones
1h
Salmón asado con tomates secos
20 min
Milhojas de patatas
1 Std. 30 Min
Carpaccio de pulpo a feira
Pas d’évaluation
Bocadillos de filetes rusos
20 min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 min
Tartar dos salmones
20 min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 min
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Brownie con nueces
1 Std. 30 Min