Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite en aerosol
- 1000 g de lomo de cerdo, fileteado sencillo en corte delgado
- 250 g de cacahuates tostados sin sal, tipo macho tostado
- 1 chile de árbol, tatemado
- 500 g de jitomates
- 50 g de cebolla blanca
- 2 diente de ajo, tatemados
- 1 cubo de caldo de pollo
- 354 g de leche evaporada
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 17118.9 kJ / 4091.5 kcal
- Eiwitten
- 289.2 g
- Koolhydraten
- 109.6 g
- Vetten
- 277.7 g
- Verzadigd vet
- 78 g
- Vezels
- 25.4 g
- Natrium
- 3269.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1h
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Estofado de cerdo, verduras y garbanzos con cous-cous
1h
Arroz huérfano (Nuevo León)
1h
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1h
Cochito
50min
Chilorio
1h
Pierna de cerdo a las hierbas
40min