Apparaten en accessoires
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
4 stuks
Ingrediënten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
137.4 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Vetten
56.8 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
21.4 g
Koolhydraten
160.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Vanillevla met rabarber
50min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Kimchi risotto
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
50min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Energieballen
30min
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Havertaart
Geen beoordelingen