Compatibele versies
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 160.4 g
- Vetten
- 56.8 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 137.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15 Min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Minipizza’s
1 godz. 20 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Mojito
10 Min