Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)

Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
4 stuks

Ingrediënten

  • hazelnoten
    150 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten
    150 g
  • bruine suiker
    150 g
  • ei
    1
  • zout
    2 snuifjes
  • sinaasappelzeste biologisch, geraspt
    1 tl
  • gemalen kaneel
    1 tl
  • gemalen kruidnagel
    ½ tl
  • glutenvrij witte bloem
    270 g
  • frambozenconfituur
    400 g
  • poedersuiker om te bestrooien

Voeding per 1 stuk

Calorieën 1161.2 kcal / 4858.6 kJ
Eiwitten 14 g
Vetten 56.8 g
Koolhydraten 160.4 g
Vezels 12.1 g
Verzadigd vet 21.4 g
Natrium 137.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...