![Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte) Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fdcf29905914f796dc28f4afc8a40502/Derivates/7759ecb868f3a2f2761e8c0218786d566c8fecdc.jpg)
Compatibele versies
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 160.4 g
- Vetten
- 56.8 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 137.4 mg