Apparaten en accessoires
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
4 stuks
Ingrediënten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
137.4 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Vetten
56.8 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
21.4 g
Koolhydraten
160.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Beef Wellington
10u. 10min
Miso Udon Noedels
20min