Apparaten en accessoires
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
4 stuks
Ingrediënten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
137.4 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Vetten
56.8 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
21.4 g
Koolhydraten
160.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Coconut Dream
10min
Mai tai
10min
Mango mojito
15min
Energieballen
30min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Amandelpap
10min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen