Apparaten en accessoires
Grilled Fish with Mango Sambal
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)2
-
salt2 ½ tsp
-
lime juice only1
-
mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves250 g
-
shallot30 g
-
garlic clove15 g
-
red curly chillies cut in halves60 g
-
bird's eye chilli (cili padi)20 g
-
tomato cut in quarters1
-
shrimp paste1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
sugar1 tbsp
-
cooking oil plus extra to brush20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1673 mg
Eiwitten
82 g
Calorieën
2851 kJ /
682 kcal
Vetten
12 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Black sesame mochi ice cream
23 Std.
Mee Goreng Mamak
20 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Curry Mee
30 Min