Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ham broth
- 2300 g water
- 60 g pork, bones
- 40 g ham hock
- 500 g boneless pork shoulder, cut into pieces
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 40 g jamon
- 40 g pork fat
- 30 g carrot
- 40 g leek
- 60 g onion
- 40 g dried chickpeas
- 100 g potatoes
"Gnocchi"
- 100 g Parmesan cheese, cut into 2 cm pieces
- 300 g still mineral water
- 1 pinch sea salt
- 50 g kuzu
- iced water
- 2 radishes, trimmed and thinly sliced, to serve
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.6 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 468.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggs Benedict and corn muffins
1 Std. 15 Min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Keine Bewertungen
Greek Fava dip
50 Min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4sa 20 dk
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 Min
Cabbage rolls
1sa 50 dk
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 Std. 20 Min
White Bean and Pumpkin Soup
35 Min