Apparaten en accessoires
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 15min
6 portions
Ingrediënten
Ham broth
-
water2300 g
-
pork bones60 g
-
ham hock40 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces500 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
jamon40 g
-
pork fat40 g
-
carrot30 g
-
leek40 g
-
onion60 g
-
dried chickpeas40 g
-
potatoes100 g
"Gnocchi"
-
Parmesan cheese cut into 2 cm pieces100 g
-
still mineral water300 g
-
sea salt1 pinch
-
kuzu50 g
-
iced water
-
radishes trimmed and thinly sliced, to serve2
-
extra virgin olive oil to drizzle
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
468.8 mg
Eiwitten
27.1 g
Calorieën
1797.6 kJ /
429.6 kcal
Vetten
27.5 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
17.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Basic cheesecake
10u.
Focaccia
2u. 5min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26u. 30min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Dairy-free coconut ice cream
Geen beoordelingen
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2u. 10min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4u. 40min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Choux pastry
1u.
Creamed pāua soup
1u.
Classic zabaglione
15min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min