Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ham broth
- 2300 g water
- 60 g pork, bones
- 40 g ham hock
- 500 g boneless pork shoulder, cut into pieces
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 40 g jamon
- 40 g pork fat
- 30 g carrot
- 40 g leek
- 60 g onion
- 40 g dried chickpeas
- 100 g potatoes
"Gnocchi"
- 100 g Parmesan cheese, cut into 2 cm pieces
- 300 g still mineral water
- 1 pinch sea salt
- 50 g kuzu
- iced water
- 2 radishes, trimmed and thinly sliced, to serve
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.6 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 468.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29hod. 45min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Geen beoordelingen
Pistachio Butter
15min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Salt cod gratin
50min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Ratatouille
40 min
Apple and cucumber relish
10min
Sunflower Butter
25min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min