Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)

Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 15min
6 portions

Ingrediënten

Ham broth
  • water
    2300 g
  • pork bones
    60 g
  • ham hock
    40 g
  • boneless pork shoulder cut into pieces
    500 g
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • jamon
    40 g
  • pork fat
    40 g
  • carrot
    30 g
  • leek
    40 g
  • onion
    60 g
  • dried chickpeas
    40 g
  • potatoes
    100 g
"Gnocchi"
  • Parmesan cheese cut into 2 cm pieces
    100 g
  • still mineral water
    300 g
  • sea salt
    1 pinch
  • kuzu
    50 g
  • iced water
  • radishes trimmed and thinly sliced, to serve
    2
  • extra virgin olive oil to drizzle

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 468.8 mg
Eiwitten 27.1 g
Calorieën 1797.6 kJ / 429.6 kcal
Vetten 27.5 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 10.6 g
Koolhydraten 17.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...