Apparaten en accessoires
Zalmvlecht
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optioneel) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
535.8 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Limoncello-Taart
2u. 30min
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Bananenbrood
1u. 50min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Koffielikeur
40min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min