
Apparaten en accessoires
Zalmvlecht
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optioneel) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
341.9 kcal /
1430.4 kJ
Eiwitten
13.7 g
Vetten
16.8 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
8.8 g
Natrium
535.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
Geen beoordelingen
Gozleme
1u. 40min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Gefermenteerde rode uien
96u.
Crème anglaise
15min
Batbout met kaas
30min
Roze roerei
15min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen