
Apparaten en accessoires
Zalmvlecht
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optioneel) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
341.9 kcal /
1430.4 kJ
Eiwitten
13.7 g
Vetten
16.8 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
8.8 g
Natrium
535.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux