Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 30 g suiker
- 1 citroen, alleen dun raspel van de huid (optioneel)
- 120 g melk
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
-
15
g verse gist, verkruimeld
of 1 ½ tl gedroogde gist - 1 eierdooier, van een medium ei
- 300 g bloem
- ½ tl zout
Vulling
- ½ bos verse dille
- 250 g roomkaas, met kruiden
- 3 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen peper
- bloem, om te bestuiven
- 250 g gerookte zalm in plakjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 535.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45 Min
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Sushi tacos
1h
Naan (Hindoe brood)
2h
Ratatouille galette
1h 30min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Gefermenteerde rode uien
96h
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen