Apparaten en accessoires
Zalmvlecht
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optioneel) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
535.8 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Tomaat basilicum spread
5min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Mediterrane kippenpastei
50min
Kip met amandelen
25min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min