Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g ghee
- 15 g cashew nuts, cut in half length wise
- 15 g raisins
- 100 g vermicelli, cut in 4 cm length
- 70 g small sago, soaked for 10 minutes
-
10
g fresh roselle calyx
of 8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length - 800 g water
- 200 g evaporated milk
- 100 g unsweetened almond milk
- 100 - 120 g sugar, adjust to taste
- ¾ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract
- 10 g pistachios, crushed, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1057 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 37 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Fresh coconut chutney
10 min
Vada
2u. 35min
Mutton Peratal
1h 25min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Idli
15 Std. 40 Min
Sambal udang
50min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Rasam
20 min
Bee Hive Cake
2 Std. 50 Min