Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g ghee
- 15 g cashew nuts, cut in half length wise
- 15 g raisins
- 100 g vermicelli, cut in 4 cm length
- 70 g small sago, soaked for 10 minutes
-
10
g fresh roselle calyx
of 8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length - 800 g water
- 200 g evaporated milk
- 100 g unsweetened almond milk
- 100 - 120 g sugar, adjust to taste
- ¾ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract
- 10 g pistachios, crushed, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1057 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 37 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masala Squid
25 phút
Mutton Peratal
1h 25min
Rasam
20 min
Vegetable Sambar
35min
Rava idli
2 Std. 40 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Vada
2u. 35min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Tom Yum Goong
30min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min