Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g ghee
- 15 g cashew nuts, cut in half length wise
- 15 g raisins
- 100 g vermicelli, cut in 4 cm length
- 70 g small sago, soaked for 10 minutes
-
10
g fresh roselle calyx
of 8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length - 800 g water
- 200 g evaporated milk
- 100 g unsweetened almond milk
- 100 - 120 g sugar, adjust to taste
- ¾ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract
- 10 g pistachios, crushed, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1057 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 37 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 godz. 25 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Pepper rasam
15min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Vada
2h 35min
Rasam
20min
Potato Peratal
40min
Fresh coconut chutney
10min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min