Roselle Payasam

Roselle Payasam

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
8 portions

Ingrediënten

  • ghee
    30 g
  • cashew nuts cut in half length wise
    15 g
  • raisins
    15 g
  • vermicelli cut in 4 cm length
    100 g
  • small sago soaked for 10 minutes
    70 g
  • fresh roselle calyx
    10 g
    8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length
  • water
    800 g
  • evaporated milk
    200 g
  • unsweetened almond milk
    100 g
  • sugar adjust to taste
    100 - 120 g
  • salt
    ¾ tsp
  • vanilla extract
    1 tsp
  • pistachios (optioneel) crushed, to garnish
    10 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 252 kcal / 1057 kJ
Eiwitten 4 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 35 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 3 g
Natrium 37 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...