
Apparaten en accessoires
Roselle Payasam
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
-
ghee30 g
-
cashew nuts cut in half length wise15 g
-
raisins15 g
-
vermicelli cut in 4 cm length100 g
-
small sago soaked for 10 minutes70 g
-
fresh roselle calyx10 g
-
water800 g
-
evaporated milk200 g
-
unsweetened almond milk100 g
-
sugar adjust to taste100 - 120 g
-
salt¾ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
pistachios (optioneel) crushed, to garnish10 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
252 kcal /
1057 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
35 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
37 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Deepavali Festive Delights
16 recepten
Internationaal
Internationaal