Empada vegetariana

Empada vegetariana

4.8 8 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 doses

Ingrediënten

Recheio
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    60 g
  • curgete cortada às rodelas finas
    350 g
  • limão só a raspa
    ½
  • folhas de tomilho-limão
    1 c. chá de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • cebola roxa cortada em pedaços
    150 g
  • hortelã só as folhas
    10 pés de
  • beringela cortada às rodelas finas
    300 g
  • cebola cortada em pedaços
    80 g
  • cenoura cortada às rodelas finas
    250 g
  • cominhos em pó
    1 pitada de
  • vinagre
    5 g
Massa
  • água
    200 g
  • manteiga
    170 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    450 g
  • pimento vermelho assado
    500 g
  • gemas de ovo p/ pincelar
    2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 766.9 mg
Eiwitten 10.2 g
Calorieën 2099.4 kJ / 501.8 kcal
Vetten 27.1 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 12.5 g
Koolhydraten 55.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...