Apparaten en accessoires
Kimchi kaasdip
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 15min
6 porties
Ingrediënten
Weken
-
rauwe cashewnoten (zie tips)100 g
-
zout½ tl
-
water, gefilterd om te weken
Dip
-
plantaardige melk naar keuze250 g
-
voedingsgist (zie tips)20 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
tapioca1 el
-
kimchi (zie tips)120 g
-
knoflookteentje1
-
gemalen komijn½ tl
-
chipotle chili, uit het blikje (zie tips)1 tl
-
uienpoeder¼ tl
-
verse jalapeñopeper in dunne plakjes gesneden, voor de garnering1
-
rode paprika fijn gesneden, voor de garnering1
-
tortilla chips of crudité van groenten, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
617.4 kJ /
147 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Speltbrood
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Duitse brunch
1u. 15min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min