Apparaten en accessoires
Vegan jus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 porties
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
12.8 g
Koolhydraten
42.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45min
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Koken van basmatirijst
35min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min