Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g gele ui, in vieren gesneden
- 130 g wortelen, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 selderstengel, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 25 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 el pijlwortelbloem
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl bouillonpasta (zie Tips)
- 750 g water
- ½ tl zout
- Voeding
- per 10 porties
- Calorieën
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Ananaspakketjes
1 Std.
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Toffees
2 Std.
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Sojabolognese
40 Min
Havermoutpap met vers fruit
15 min