Apparaten en accessoires
Vegan jus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 porties
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
12.8 g
Koolhydraten
42.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Mojito
5min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Chocolade babka
3h
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Karamelpoeder
1h
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation