Apparaten en accessoires
Vegan jus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 porties
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
12.8 g
Koolhydraten
42.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegetarische hamburger
45min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Boekweit met champignons
25min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min