Apparaten en accessoires
Vegan jus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 porties
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
12.8 g
Koolhydraten
42.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Gazpacho
1u. 15min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen