
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g gele ui in vieren gesneden
- 130 g wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 25 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 1 takje verse tijm alleen de blaadjes
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 el pijlwortelbloem
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl bouillonpasta (zie Tips)
- 750 g water
- ½ tl zout
- Voeding
- per 10 porties
- Calorieën
- 391.3 kcal / 1643.5 kJ
- Eiwitten
- 6.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1u. 15min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Mochi's met sesamvulling
50min
Goulash van linzen en champignons
45min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Sojabolognese
40min