Vegan jus

Vegan jus

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 porties

Ingrediënten

  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • gele ui in vieren gesneden
    80 g
  • wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)
    130 g
  • selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)
    1
  • knoflookteentje
    1
  • eekhoorntjesbrood, gedroogd
    25 g
  • verse tijm alleen de blaadjes
    1 takje
  • gedroogd laurierblad
    1
  • pijlwortelbloem
    1 el
  • witte miso (of shiro miso)
    1 tl
  • tomatenpuree
    1 el
  • bouillonpasta (zie Tips)
    1 tl
  • water
    750 g
  • zout
    ½ tl

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 10 porties

Eiwitten 6.8 g
Calorieën 1643.5 kJ / 391.3 kcal
Vetten 21.3 g
Vezels 12.8 g
Koolhydraten 42.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...