Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g gele ui, in vieren gesneden
- 130 g wortelen, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 selderstengel, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 25 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 el pijlwortelbloem
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl bouillonpasta (zie Tips)
- 750 g water
- ½ tl zout
- Voeding
- per 10 porties
- Calorieën
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Minuut koolsla
10 dk
Ovengebakken groentechips
Geen beoordelingen
Ratatouille galette
1h 30min
Vichyssoise met pasta
35min
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Eekhoorntjesbrood zout
5 dk
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Romige snijbietsoep
35min
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen