Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 220 g Milch
- 42 g frische Hefe, grob zerbröselt (1 Würfel)
- 100 g Zucker
- 500 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 80 g Butter, in Stücken
Streusel und Fertigstellung
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1227 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Drömmar
50min
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 godz.
Pudding Oma Erna
30 min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5 godz.
Apfel-Nuss-Kuchen vom Blech
1h 15min
Lütticher Waffeln mit Schokosauce und Tonka-Schmand
2 godz.
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9 Std. 35 Min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Stollen-Butterkuchen
2h 45min