Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 770 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 230 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Ei
- 230 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Zitronenschale, gerieben
- 220 g Milch
- 200 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1300 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amerikaner "black&white"
1h
Tortenboden
45 min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Butterkuchen mit Hefe
1h 35 min.
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1h 25min
Butterkuchen
1sa 55 dk
Kirsch-Streusel-Kuchen
2u. 5min
Schmand-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Bunter Retro-Obstboden
10óra
Streusel
5min
Omas Streuselkuchen vom Blech
3h
Käsekuchen
4h 30min