Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 770 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 230 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Ei
- 230 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Zitronenschale, gerieben
- 220 g Milch
- 200 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1300 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenkuchen
4 godz.
Butterkuchen mit Hefe
1h 35min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2h 30min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45min
Bunter Retro-Obstboden
10 godz.
Tortenboden
45 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 Std. 5 Min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Käsekuchen
4 Std. 30 Min
Butterkuchen
1 godz. 55 min
Elsässer Apfelkuchen
5 godz. 10 min
Streusel
5 min