Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 80 g Butter, in Stücken
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 150 g Milch
- 65 g Zucker
- 4 Eier
- 600 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
Pflaumen und Zimt-Streusel
- 2000 g Pflaumen, entsteint, fast halbiert, die Hälften oben 5 mm eingeschnitten
- 350 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Zucker
- 1 EL Zimt
- 200 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1665 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1 godz. 25 min
Tortenboden
45 Min
Bunter Retro-Obstboden
10 Std.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2u. 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5 min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Zwetschgenkuchen
2h
Gedeckter Apfelkuchen
8h
Stachelbeer-Baiser
1 godz. 10 min