Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Äpfel, säuerlich (z. B. Boskop), geschält, geviertelt, entkernt
- 3 EL Zitronensaft
- 240 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eier
- 250 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
- 360 g Apfelmus
- 50 g Mandelstifte
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1203 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 93 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkuchen mit Streuseln
2 godz. 30 min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 godz. 30 min
Sahne-Grießpudding
20min
Apfel-Nuss-Kuchen vom Blech
1h 15min
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 godz. 15 min
Buttermilch-Waffeln mit Zitrusschmand
25min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Einfache Herrentorte
5h 45min
Klassischer Käsekuchen
4 godz.
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 Std.
Klassischer Marmorkuchen
1 Std. 50 Min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min