Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 140 g Milch
- 50 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Streusel und Fertigstellung
- 220 g Mehl
- 60 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 200 g Puderzucker
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2633 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinken-Käse-Laugentaler
2h 20 min
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20 min
Kirschtaschen
1h
Brioche mit Cremelikör
5h
Rosinenschnecken
2h 20 min
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2u. 45min
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Quarkbällchen
30 min
Appelflappen (niederländische Apfeltaschen)
55 min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30 min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Handbrot mit Schinken und Käse
12h 30min