Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat

Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat

3.5 10 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Minze abgezupft
    5 g
  • Koriander abgezupft
    15 g
  • Chilischote nach Wunsch entkernt
    1
  • Wasser
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • gelbe Möhren in lange Streifen gehobelt
    400 g
  • Öl und mehr zum Frittieren
    50 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Kurkuma
    ½ TL
  • Curry
    ½ TL
  • Sesam
    1 TL
  • Schwarzkümmel-Samen
    2 TL
  • Halloumi in 4 Stücke geschnitten
    250 g
  • Tel Kadayif (siehe Tipp)
    120 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1662 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1727 kJ / 413 kcal
Vetten 29 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...