Compatibele versies
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g Minze, abgezupft
- 15 g Koriander, abgezupft
- 1 Chilischote, nach Wunsch entkernt
- 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g gelbe Möhren, in lange Streifen gehobelt
- 50 g Öl und mehr zum Frittieren
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Kurkuma
- ½ TL Curry
- 1 TL Sesam
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- 250 g Halloumi, in 4 Stücke geschnitten
- 120 g Tel Kadayif (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1727 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1662 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese-Makkaroni
30 Min
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45 Min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3 Std.
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1 Std.
Orangen-Ingwer-Bärchen
1h 40min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 Std.
Feta-Briouats mit Pistazien
1 Std.
Thai-Curry-Suppe mit Mango-Relish
2 Std. 10 Min
Linguine mit Pesto Primavera
20 Min
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 Min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min