Compatibele versies
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gepickelter Rhabarber
- 200 g Wasser
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Korianderkörner
- 50 g Balsamico, hell
- 1 Lorbeerblatt
- 1 TL Senfkörner
- 2 Wacholderbeeren
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 180 g Rhabarber, in Rauten
- 25 g brauner Zucker
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
Lachsforelle
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Senfkörner
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 TL geriebene Orangenschale
- 1 Lorbeerblatt
- 1 TL Korianderkörner
- 3 Wacholderbeeren
- 150 g Salz
- 150 g brauner Zucker
- 500 g Lachsforellenfilets
Preiselbeer-Brioche
- 320 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
- 50 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- 90 g Milch
- 20 g Hefe
- 50 g Wild-Preiselbeeren
Purple-Curry-Mayo
- 150 g Rapsöl
- 2 TL Senf
- 2 Eigelb
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig (optioneel)
- 10 g Reisessig
-
1
geh. TL Purple-Curry
of 1 geh. TL Madras-Curry-Pulver - 15 g Zitronensaft
Fertigstellung
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3027.7 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 7968 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Rieslingspasteten
2h 30 min
Crème brûlée
2h 30 min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6h 15min
Eierlikör-Sabayon
15min
Vanille-Zabaglione
15min
Weincreme
5h 40min
Welfencreme (Welfenspeise)
2h 30 min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Zabaglione
15min
Gin-Tonic-Lachs
24h
Mousse au Chocolat
3h