Apparaten en accessoires
Vegetarische pizza
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
4 porties
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
extra vergine olijfolie en een beetje voor de grote kom30 g
-
water op kamertemperatuur220 g
-
kristalsuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Trim
-
gele paprika in vieren gesneden100 g
-
rode paprika in vieren gesneden100 g
-
champignon de Paris, vers steeltjes verwijderd (ongeveer 5-6 champignons)80 g
-
rode ui verticaal doormidden gesneden (1 kleine ui)120 g
-
courgette ongepeld en de uiteinden eraf gesneden (ongeveer ½ courgette)100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
200 g kaas, geraspt, voor pizzamozzarella geraspt200 g
-
zout aan te passen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper aan te passen aan de smaak2 - 3 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
696.5 mg
Eiwitten
23.8 g
Calorieën
2496.5 kJ /
595.8 kcal
Vetten
20 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
8.5 g
Koolhydraten
74.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Miso Udon Noedels
20min
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Bibimbap burrito
45min
Spaghetti carbonara
40min
Vanillesuiker
72u.
Runderpastei met bier
1u. 40min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Ovenburger
1u. 45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Aardappel- en groentenpuree
40min