Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème liquide 35% m.g.
- 130 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, non sucré, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- quelques copeaux de chocolat blanc et de chocolat au lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 507.9 kJ / 121.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béchamel express
20min
Coulant au chocolat cœur cerise
1 godz. 30 min
Gâteau au chocolat express
20min
Bûche chocolat-orange
3 Std. 45 Min
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10h
Gâteau aux pommes
40min
Gâteau aux pommes
1 godz.
Gâteau au yaourt
1 Std. 40 Min
Gâteau magique chocolat-caramel
5 Std.
Gâteau tout chocolat
3h 10min
Gâteau au chocolat XXL
45 Min
Glaçage miroir au chocolat noir
12h