Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 150 g d'eau
La garniture
- 150 g d'amandes en poudre
- 90 g de sucre vanillé maison
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
La dorure et le montage
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 250 g de brisures de châtaignes cuites et pelées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2843 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflés de topinambours
55 Min
Crêpes suzette
35min
Pizza à la betterave
1h 30min
Sablés d'antan
1h 30min
Galette tout chocolat
1h 35min
Gâteau aux épices et limoncello
40 min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Gâteau au chocolat léger
3h 15min
Biscuits aux épices et au miel
3h 40min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min
Gâteau tout chocolat
3 Std. 10 Min