Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cebolla en cuartos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para dorar la carne)
- 80 g de puerro en rodajas
- 200 g de zanahorias (peladas y cortadas en rodajas)
- 1000 g de morcillo de ternera (en trozos de 3x3 cm)
- 3 pimientos choriceros (limpios, sin tallos ni semillas)
- 100 g de salsa de tomate
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 12 patatas pequeñas (aprox. 500 g)
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2495 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 528.7 mg
Alternatieve recepten
Judías blancas con patatas y compango
1h 35 min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45min
Pochas a la navarra
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Carcamusas de Toledo
45min
Bonito a la riojana
50min
Pollo guisado con tomate y aceitunas
45min
Patatas a la riojana
40min
Marmitako
40min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35 min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Judías blancas a la hortelana
45min