Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 30 g aceite de ajonjolí
- 80 g agua
- 15 g de azúcar
- 10 g de harina de trigo
- 50 g de salsa de soya
- 60 g de salsa de ostión
Chow Mein
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de jengibre
- 200 g de cebolla, en juliana
- 20 g de aceite de oliva
- 170 g de pimiento rojo, en tiras de ½ cm
- 170 g de calabacitas, en cubos de 1 cm
- 150 g de zanahorias, peladas y en rebanadas de 1 cm
- 25 g de cebolla cambray, el rabo finamente picado y un poco más para decorar.
- 170 g de hongos portobello, frescos, rebanados
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos de 2 cm.
- 1200 g de agua
- 200 g de fideos de huevo, chinos
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 9411 kJ / 2249.3 kcal
- Eiwitten
- 158.4 g
- Koolhydraten
- 235.6 g
- Vetten
- 74.1 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 23.6 g
- Natrium
- 4862.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4h 30min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30 min
Caldo de queso
40 min
Lomo en salsa de cacahuate
15 min
Pierna de cerdo colorada
1h
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1h
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 min
Papitas negras
55 min