Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 chiles anchos, sin rabo ni semillas
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de pimienta negra entera
- ½ cdita de chile en polvo
- ¼ cdita de semillas de comino
- 150 g de cebolla blanca, en cuartos
- 125 g de chile poblano, asado, pelado y desvenado.
- 2 dientes de ajo
- 1 g de aceite de oliva
- 140 g de jitomate saladet, en cuartos
- 650 g de falda de res, en cubos de 3 cm
- 225 g de agua
- 1 cucharadita colmada de concentrado de caldo de res
- 1 cda de harina de trigo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 630 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas de cerdo agridulces
40min
Sopa cremosa de pollo con verduras
40min
Estofado de res
1 godz. 40 min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min
Carne en su jugo
35 min
Carne de res a la jardinera
40min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40min
Pollo a la cazadora
40min
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4h 10min
Adobo con carne
50 Min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min