Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 chiles anchos, sin rabo ni semillas
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de pimienta negra entera
- ½ cdita de chile en polvo
- ¼ cdita de semillas de comino
- 150 g de cebolla blanca, en cuartos
- 125 g de chile poblano, asado, pelado y desvenado.
- 2 dientes de ajo
- 1 g de aceite de oliva
- 140 g de jitomate saladet, en cuartos
- 650 g de falda de res, en cubos de 3 cm
- 225 g de agua
- 1 cucharadita colmada de concentrado de caldo de res
- 1 cda de harina de trigo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 630 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo
35min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Cerdo entomatado
50min
Entomatado de cerdo
1h
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Pollo con chipotle y nuez de la india
45 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min
Adobo con carne
50min
Res con chile estilo tailandés
30 min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Pollo a la cazadora
40 Min