Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- ½ bouquet d'origan frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 1 conserve de tomates concassées (de 800 g)
- 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- 350 g de pâtes sèches (risoni)
- 200 g de feta, émiettée
- 80 g d'olives vertes et noires, dénoyautées, en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2402 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 godz.
Pâtes au four rapides
55min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 min
One pot de riz à la tomate
30 min
Curry de courge
30 min
Risotto alle cinque P
30 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Lasagnes aux lentilles
1h 15min
Risotto à la tomate et burrata
30 min