Paccheri sauce à la ricotta de brebis

Paccheri sauce à la ricotta de brebis

4.7 55 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
6 portions

Ingrediënten

  • 30 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 250 g de tomates concassées
  • 2 bouquets de basilic frais feuilles lavées et séchées
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu
  • 500 g de pâte sèche, type paccheri
  • 180 g de ricotta de brebis (ou ricotta de lait de vache selon les goûts)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1638 kJ / 391 kcal
Vetten 11 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...