Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 250 g de tomates concassées
- 2 bouquets de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 500 g de pâte sèche, type paccheri
- 180 g de ricotta de brebis (ou ricotta de lait de vache selon les goûts)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Risotto alla milanese
30 Min
Pâtes au four rapides
55 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Stroganoff
45 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
One-Pot-Pasta au jambon
25 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Hot-dogs grillés
2 Std.
One pot à la grecque
30 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min