Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce
- 1 bouquet de persil frais, plat (d’env. 20g), effeuillé
- 40 g de pistaches, nature
- 2 gousses d'ail
- 1 piment rouge, frais coupé en deux, épépiné
- 3 citrons verts bio
- 80 g de miel liquide
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
Le riz et le poulet
- 1000 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 300 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 minutes)
- ½ c. à café d'huile d'arachide
- 4 blancs de poulet, sans peau (d'env.140 g chacun)
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2457 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1h 10 min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Poulet laqué au sésame
40min
Poulet épicé au gingembre
45min
One pot à la grecque
30 Min
Curry panang
45min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Saumon au four et pesto aux herbes
50 Min
Chicken Teriyaki
45min
Stroganoff
45min
Curry de poisson du Kerala
30 Min
Quick Indian Butter Chicken
45min