Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce
- 1 bouquet de persil frais, plat (d’env. 20g), effeuillé
- 40 g de pistaches, nature
- 2 gousses d'ail
- 1 piment rouge, frais coupé en deux, épépiné
- 3 citrons verts bio
- 80 g de miel liquide
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
Le riz et le poulet
- 1000 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 300 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 minutes)
- ½ c. à café d'huile d'arachide
- 4 blancs de poulet, sans peau (d'env.140 g chacun)
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2457 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet citron romarin avec riz
55 Min
Poulet laqué au sésame
40min
Chicken Teriyaki
45min
Stroganoff
45min
Curry de poisson du Kerala
30min
Saumon au four et pesto aux herbes
50min
Risotto alle cinque P
30min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Curry panang
45min
Poulet épicé au gingembre
45min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Pâtes au pesto de bolets et courge
40min