Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais, sans les tiges
- 1 oignon
- 1 gousse d'ail
- 800 g de tomates concassées, en boîte
- 290 g de haricots rouges en boîte, rincés, égouttés
- 300 g de riz, parboiled
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de concentré de tomates
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l chacun)
- 350 g d'eau
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, selon les goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 godz.
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
One pot penne-poireaux
30 Min
Riz à la tomate, légumes et haricots
35 Min
Potée de riz à la courge
50min
Risi e bisi
35 Min
One pot à la grecque
30 Min
Pâtes au four rapides
55min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 godz.
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 godz.