Pâtes à la sauce de betterave et à la feta

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • 15 g d'huile d'olive
  • 80 g d'oignon jaune coupé en quartiers
    80 g d'oignon rouge, coupé en quartiers
  • 150 g de betterave rouge, cuite coupée en morceaux
  • ½ c. à café de piment, sec, en flocons
  • 25 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • 25 g de noix décortiquée
  • 2 c. à café de sel
  • 1000 g d'eau
  • 150 g de pâtes sèches type rigatoni, (voir conseil)
  • feta pour garnir
  • aneth frais pour garnir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 portions

Natrium 4817.5 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 3918.2 kJ / 936.5 kcal
Vetten 34.4 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 137.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...