![Dal à la courge Dal à la courge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1dc89f2fb697d9cb84285540ccf18ff0/Derivates/223b23ed1a883731ad8d73badb9f4e0d7ca0601e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de courge butternut, pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
- 200 g de lentilles, sèches, noires, (beluga, cuisson 20 minutes)
- 30 g de purée d'amande blanche (clair)
- 20 g de concentré de tomate
- 2 c. à soupe de curry en poudre (doux)
- 1 ½ c. à café de sel
- 750 g d'eau
-
4
brins de coriandre, fraîche, feuilles
arrachées et grossièrement hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1503.4 kJ / 359.3 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux légumes
1 godz.
Curry de lentilles
50 Min
Plat coloré de légumes
45 min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1 Std. 15 Min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 Min
Dal de lentilles corail (2 portions)
35 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Pâtes au pesto de bolets et courge
40 Min