Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pecan nuts (see tip)
- 240 g milk
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 150 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g light brown sugar
- 330 g water
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
- vegetable oil, for greasing
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 2 tsp ground cinnamon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1940.1 kJ / 463.4 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 67.4 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1hod. 50min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35 Min
Black Forest Gateau
45 Min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 Std. 30 Min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 Std. 15 Min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1hod. 50min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 godz. 10 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Sweet Breakfast Bread
1 Std. 30 Min
Cranberry and Clementine Cookie
25min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 Std.