Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (optioneel)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 736.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1h 15min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Egg Cognac Liqueur
15 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™) Metric
1h 55 min
Kimchi Sauce
20 min
Cod with citrus butter
50min
Sea Vegetable Stew
Geen beoordelingen
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Pizza Margherita
2h 10 min