Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)

Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
    250 g
  • carrots peeled
    150 g
  • spring onions cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • garlic cloves
    2
  • plain flour
    175 g
  • rice flour
    25 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • caster sugar (optioneel)
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • water
    175 g
  • fresh beansprouts
    100 g
  • oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
    200 g
  • sweet chilli sauce
    20 g
  • tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 736.7 mg
Eiwitten 7.6 g
Calorieën 1467.1 kJ / 350.7 kcal
Vetten 13.4 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 52.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...