Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (optioneel)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 736.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Aubergine Bhurta
30 Min
Monkfish and prawn soup
1u.
Creamy Courgette Soup
35min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM6)
1u.
Mystery Soup
55 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Marvellous Mango Pudding
5min
Artichoke And Tofu Dip
5min