Apparaten en accessoires
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1194.2 mg
Eiwitten
12.7 g
Calorieën
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Vetten
23.3 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
43.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spiralize Your Life
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Tomato Beef Casserole
40min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6u. 10min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Swiss Rösti (TM5)
Geen beoordelingen
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min
Aubergine and Lentil Salad
40min