
Apparaten en accessoires
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Voeding per 1 portion
Calorieën
422.8 kcal /
1768.8 kJ
Eiwitten
12.7 g
Vetten
23.3 g
Koolhydraten
43.3 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
1194.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Spiralize Your Life
25 recepten
Internationaal
Internationaal