Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
of 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 764 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Turkey Stew
45 Min
Chicken with Peppers and Rice
1u.
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1u. 40min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1u.
Chicken Étouffée
1h 25min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Tuna Niçoise Toasts
3u.