Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
of 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 764 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Rice with Duck
1h 5min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15 min.
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Bern-style Rösti (TM5)
40min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min