Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 100 g volle yoghurt
- 50 g feta kaas
- 1 ei
- 150 g gele ui, in vieren gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 20 g olijfolie plus extra om in te strijken
- 500 g lamsgehakt
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen kaneel
- 20 g tomatenpuree
- 1 - 2 tl groentebouillonpasta, naar smaak (zie tips)
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 6 vellen filodeeg
- olijfolie, om in te strijken
- 1 el paneermeel
- 60 g gemengde jonge bladsla
- 1 el ciderazijn
- 1 tl honing
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1267 kJ / 301.7 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 386.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Boemkool buffalo hapjes
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Dadel curry dip
5 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Zalmsoufflé
1h
Cholent
Keine Bewertungen