Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 25 g pine nuts
- 20 g fresh mint, leaves only
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Pea and avocado smash
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 200 g frozen peas, thawed (see Tips)
- 1 ripe avocado, flesh only
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
Poached eggs
- 1700 g water
- 50 g white vinegar
- 4 eggs, chilled and cracked into separate bowls
Assembley
- 4 bread, slices of choice, toasted to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- ground black pepper, to season
- sea salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5813.6 kJ / 1389.5 kcal
- Eiwitten
- 55.7 g
- Koolhydraten
- 200 g
- Vetten
- 41.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 20.8 g
- Natrium
- 2515.3 mg
Alternatieve recepten
Gluten free focaccia bread
1sa
Herby potato salad with crisp topping
50min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34hod. 20min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 dk
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 dk
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3sa 20 dk
Green smoothie
10 dk
Spicy pineapple vinaigrette
Geen beoordelingen
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 dk
Pumpkin tahini smash
40 dk