Apparaten en accessoires
Minted pesto with pea smash and poached eggs
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
Mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
Parmesan cheese30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice20 g
-
pine nuts25 g
-
fresh mint leaves only20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Pea and avocado smash
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
frozen peas thawed (see Tips)200 g
-
ripe avocado flesh only1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice20 g
Poached eggs
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
-
eggs chilled and cracked into separate bowls (see Tips)4
Assembley
-
bread slices of choice, toasted to serve4
-
fresh mint leaves only, to serve
-
ground black pepper to season
-
sea salt to season
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2515.3 mg
Eiwitten
55.7 g
Calorieën
5813.6 kJ /
1389.5 kcal
Vetten
41.2 g
Vezels
20.8 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
200 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Moroccan lamb with couscous
1 Std. 50 Min
Spiralized tortilla
Keine Bewertungen
Mojito mocktail
5 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Strawberry protein milkshake
10 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min