Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 25 g pine nuts
- 20 g fresh mint, leaves only
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Pea and avocado smash
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 200 g frozen peas, thawed (see Tips)
- 1 ripe avocado, flesh only
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
Poached eggs
- 1700 g water
- 50 g white vinegar
- 4 eggs, chilled and cracked into separate bowls
Assembley
- 4 bread, slices of choice, toasted to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- ground black pepper, to season
- sea salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5813.6 kJ / 1389.5 kcal
- Eiwitten
- 55.7 g
- Koolhydraten
- 200 g
- Vetten
- 41.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 20.8 g
- Natrium
- 2515.3 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Kale mash
Geen beoordelingen
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min