Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 25 g pine nuts
- 20 g fresh mint, leaves only
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Pea and avocado smash
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 200 g frozen peas, thawed (see Tips)
- 1 ripe avocado, flesh only
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
Poached eggs
- 1700 g water
- 50 g white vinegar
- 4 eggs, chilled and cracked into separate bowls
Assembley
- 4 bread, slices of choice, toasted to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- ground black pepper, to season
- sea salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5813.6 kJ / 1389.5 kcal
- Eiwitten
- 55.7 g
- Koolhydraten
- 200 g
- Vetten
- 41.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 20.8 g
- Natrium
- 2515.3 mg
Alternatieve recepten
Creamy chicken curry and rice
45min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4h
Rose Harissa
20 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Pizza in Bianco
1h 20min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Neapolitan pizza
1h 30min