Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g di olio extravergine di oliva
-
30
g di succo di limone
of 30 g di succo d'arancia - 15 g di salsa di soia
- 5 g di senape
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale
- 500 g di porri, la parte bianca a rondelle (1,5 cm)
- 4 uova fredde di frigorifero
- 40 g di Parmigiano Reggiano, in scaglie
- 20 - 30 g di nocciole tostate, tritate grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1484.1 kJ / 354.7 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1052.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di legumi
1h
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 min
Orata con pesto allo zenzero
25 min
Insalata di finocchi e mela
20 min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Remoulade di sedano rapa
10 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Insalata di mele, finocchi, cavolo rosso e noci
10 min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 min
Bowl con falafel e verdure
30 min