Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro freddo e a pezzi + q.b.
- 50 g di zucchero
- 100 g di acqua fredda
Ripieno
- 30 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero di canna
- 2 cucchiaini di cannella in polvere
- 850 g di mirtilli freschi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo spremuto
- 1 albume leggermente sbattuto
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto
- zucchero di canna q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1096.5 kJ / 262.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 9.3 mg
Alternatieve recepten
Bocconcini nocciola e caffè
1h
Torta rovesciata alle pesche
1h 5min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Strüdel pere e cioccolato
1 Std. 40 Min
Torta alle pesche
1 Std. 10 Min
Panna cotta alle pesche
3u. 15min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Mini mousse alle pesche
5h
Bostrengo
1h 30min
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15 min
Torta soffice alle albicocche
1h
Palline cocco e lampone
3 Std.