Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 250 g bloem
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ¼ afgestreken tl zout
- bloem om te bestuiven
- 150 g zure room, 18% vet
- ½ tl zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
Topping en afwerking
- 200 g witte ui gehalveerd
- 200 g rode ui gehalveerd
- 30 g verse bieslook, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Avocadosap met dadels
5 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Aardbei-lavendel zephyrs
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Tiramisu
5 godz. 20 min
Limonade
5 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2h
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen