Apparaten en accessoires
Geflambeerde uientaart
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
407.8 kJ /
98.5 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
13.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Vleesbouillonpasta
45min
Soezendeeg
2u.
Vloeibare karamel
25min
Vijgenmosterd
25min
Nougatine
1u. 30min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Banketbakkersroom
15min