
Apparaten en accessoires
Geflambeerde uientaart
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
98.5 kcal /
407.8 kJ
Eiwitten
2.2 g
Vetten
3.8 g
Koolhydraten
13.9 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.5 g
Natrium
6.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux