Apparaten en accessoires
Geflambeerde uientaart
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
407.8 kJ /
98.5 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
13.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaanse brunch
1u. 15min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Pizzadeeg
1u.
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2u.
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Citroencake
2u.
Banketbakkersroom
15min