
Apparaten en accessoires
Geflambeerde uientaart
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
98.5 kcal /
407.8 kJ
Eiwitten
2.2 g
Vetten
3.8 g
Koolhydraten
13.9 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.5 g
Natrium
6.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min
Gyoza met kip en knoflook
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Familie kip galette
1u. 55min
Aardappelgratin
1u. 10min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Vegan kruimeldeeg
Geen beoordelingen
Karamelpudding
1u.