Apparaten en accessoires
Geflambeerde uientaart
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
407.8 kJ /
98.5 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
13.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geraardbergse Mattentaarten
1u.
Speltbrood
Geen beoordelingen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Soezendeeg
2u.
Vijgenmosterd
25min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Zweedse worteltaart
2u.