Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)

Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh mango cheeks cut into slices
    400 g
  • fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish
    2
  • monkfruit sweetener
    1 tbsp
  • water
    150 g
  • gelatine powder
    2 tsp
  • coconut yoghurt
    2 tbsp
  • fresh mint leaves to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 13.3 mg
Eiwitten 2.8 g
Calorieën 375 kJ / 89.8 kcal
Vetten 0.8 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 15.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...